Banc de proiecte reale Step2

Cod produs: TOY812

Marca: Step2

 

 

Pret: 500.00 Lei

Pret: 350.00 Lei

Comanda acest produs

Banc de proiecte reale Step2
Banc de proiecte reale Step2
Banc de proiecte reale Step2
Banc de proiecte reale Step2
Banc de proiecte reale Step2
Comanda instant - Banc de proiecte reale Step2

Email Telefon

Banc de proiecte reale Step2

Descrierea produsului

descrierea produsului

3 ani și mai mult. Încurajează creativitatea cu „lemn” Durafoam cu aspect realist, care oferă posibilități nelimitate de construcție. Piesele din „lemn” se asamblează cu ușurință cu crestături și găuri de blocare pentru a adăuga șuruburi și piulițe; ajută la dezvoltarea coordonării mână-ochi. Masa robustă are menghină încorporată cu arc și suprafață de lucru care are găuri pentru a găzdui șuruburi, adâncituri pentru depozitarea sculelor și un unghi reglabil. Include un burghiu electronic (necesită 2 baterii „AA”, neincluse), 3 burghie, 1 suport universal, 8 șuruburi, 8 piulițe, ferăstrău, ciocan și 42 de piese Durafoam „lemn”. Măsoară 35 1/8" H x 22 3/4" L x 14 1/2" D. Încurajați mâinile ocupate să învețe să construiască cu un nou atelier Real Projects. Această bancă grozavă de activități include un banc de lucru de dimensiuni convenabile, realist " lemn"

De la Producator

Încurajați mâinile ocupate să învețe să construiască cu un nou atelier de proiecte reale. Această bancă grozavă de activități include un banc de lucru de dimensiuni convenabile, piese realiste de construcție din spumă „de lemn” și instrumente pentru a le asambla.

spacer
Website detinut de Home Discount S.R.L., CIF: 36030959, Reg.Com: J40/6367/2016

homediscounts.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.