Carut sport Hauck Rapid 3R

Cod produs: toy338

Marca: hauck

 

 

Pret: 1500.00 Lei

Pret: 570.00 Lei

Stoc terminat

Carut sport Hauck Rapid 3R
Carut sport Hauck Rapid 3R
Carut sport Hauck Rapid 3R
Carut sport Hauck Rapid 3R
Carut sport Hauck Rapid 3R
Carut sport Hauck Rapid 3R
Carut sport Hauck Rapid 3R
Carut sport Hauck Rapid 3R
Comanda instant - Carut sport Hauck Rapid 3R

Email Telefon

Carut sport Hauck Rapid 3R

Carutul hauck Rapid 3 R, cu roțile sale all-terrain mari, rezistente la gropi, sunt disponibile pentru orice plăcere de condus. Cu rama sa în două tonuri și țesăturile strălucitoare de înaltă calitate.

 

  • Recomandare de vârstă : de la naștere
  • Capacitate de încărcare : cărucior de până la 25 kg, coș de până la 3 kg
  • Utilizare : pentru teren; în sistemul de călătorie cu scaun pentru bebeluș (disponibil separat)
  • Dimensiune pliată : 88 x 61 x 39 cm
  • Greutate : 11,55 kg
  • Roți : roți de profil din cauciuc pentru toate terenurile, rezistente la gropi , cu roată față suspendată, pivotantă și blocabilă
  • Domeniul de livrare : cadru cu roți și coș de cumpărături, scaun cu glugă și bara de siguranță
  • Funcții cadru : pliere cu o mână, blocare de transport, frână de parcare, mâner reglabil în înălțime (78-111 cm)
  • Funcții ale scaunului : centură în 5 puncte, spătar reglabil continuu cu poziția culcat, spătar reglabil, glugă reglabilă cu opțiune de ventilație, lățime scaun 36 cm

 

Siguranță și confort
Huck Rapid 3 R este gata de utilizare de la naștere. Vă rugăm să rețineți: Cea mai joasă poziție a spătarului / poziției înclinate este recomandată pentru utilizarea cu nou-născuți. Copiii mai mari de la vârsta șezutului conduc în poziție verticală sau pot lua un pui de somn în poziție culcată, dacă este necesar - spătarul este infinit reglabil cu un șnur. Zona foarte mare de ședere și culcare oferă, de asemenea, copiilor mai mari spațiu pentru cap și libertate de mișcare. Tetiera poate fi reglată de mai multe ori.

 

Centura reglabilă în 5 puncte și bara de siguranță asigură o călătorie sigură. Hota mare cu parasolar vă protejează copilul de soare, vânt și vreme. Dacă este necesar, poate fi deschis cu fermoar și tras cu mult înainte pe urmașii tăi. Zona realizată din țesătură din plasă garantează o circulație optimă a aerului.

 

Cadru și șasiu
Cadrul este echipat cu un mâner reglabil, plăcut, moale. Aceasta poate fi reglată peste 30 de centimetri înălțime și adaptată la dimensiunea mamei și a tatălui.
Practic: Cu o singură mână, mașina sport poate fi pliată compact și transformată într-un format la îndemână. Bucla de eliberare este, de asemenea, un mâner practic pe care poate fi transportat căruciorul. Aceasta înseamnă că o mână este întotdeauna gratuită pentru următoarea generație.

 

Rapid 3 R are trei roți mari pentru toate terenurile, rezistente la perforare, care pot face față oricărei suprafețe. Suspensia asigură o călătorie confortabilă. Roata din față pivotantă și blocabilă face mașina deosebit de manevrabilă. Frâna de parcare, care funcționează pe ambele părți, asigură o oprire sigură în timpul opririlor intermediare.

 

Conținutul livrării
Conținutul livrării include cadrul cu roți și coș de cumpărături, precum și scaunul cu bara de siguranță și copertina.

 

spacer
Website detinut de Home Discount S.R.L., CIF: 36030959, Reg.Com: J40/6367/2016

homediscounts.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.