Hauck Varioguard Plus isofix (0-18 kg) 2020 culoare negru

Cod produs: TOY245

Marca: hauck

 

 

Pret: 1000.00 Lei

Pret: 520.00 Lei

Comanda acest produs

Hauck Varioguard Plus isofix (0-18 kg) 2020 culoare negru
Hauck Varioguard Plus isofix (0-18 kg) 2020 culoare negru
Comanda instant - Hauck Varioguard Plus isofix (0-18 kg) 2020 culoare negru

Email Telefon

Hauck Varioguard Plus isofix (0-18 kg) 2020 culoare negru

Varioguard Plus

Scaun auto Reboard de la naștere până la 18 kg (grupa 0 + / 1) incl. Baza Isofix
Cu ISOFIX orientat spre spate (0 - 18 kg)
Cu ISOFIX orientat spre înainte (9 - 18 kg)
Materiale absorbante de energie în zona capului și a umerilor
Husă elastică respirabilă și de înaltă calitate
Tetieră și spătar reglabile
Dimensiuni interioare mari - lung utilizare
Cu fixarea centurii în 3 puncte orientată spre spate (0-13 kg) și orientată spre înainte (9 - 18 kg)

Scaun auto orientat spre spate
Acest scaun auto pentru bebeluși este potrivit de la naștere până la 18 kg. Aprobat conform reglementărilor actuale ale scaunului auto ECE 44/04, acest scaun auto poate fi utilizat atât în ​​poziția orientată spre spate, cât și în față.

În siguranță în mișcare
Cu ham în 5 puncte, spumă de memorie, precum și zone absorbante de energie în căptușelile pentru cap și umeri, acest scaun oferă o protecție optimă în caz de impact frontal sau lateral.

Instalare cu ISOFIX
În vehiculul dvs., acest scaun auto pentru copii poate fi montat cu ușurință cu baza ISOFIX inclusă (orientată spre spate 0 - 18 kg, orientată spre înainte 9 - 18 kg).

Poziție confortabilă de șezut
Datorită spătarului reglabil pe înălțime și a înclinării reglabile a scaunului în fixație orientată înainte în trei poziții, micuțul dvs. va fi întotdeauna confortabil.

Varioguard Plus

Scaunul auto Varioguard Plus vine cu baza Isofix și poate fi utilizat ca scaun auto orientat spre spate și orientat spre înainte de la naștere până la 18 kg (Grupa 0 + / 1). În vehiculul dvs., baza Isofix este instalată prin intermediul piciorului de sprijin și al conectorilor ISOFIX sau, alternativ, prin centura de siguranță în 3 puncte a mașinii.

Reglând tetiera în înălțime, acest scaun de bord crește împreună cu copilul dvs. și poate fi astfel utilizat pentru o perioadă lungă de timp. În plus, unghiul de înclinare poate fi reglat în trei poziții până la poziția culcat. Aceste caracteristici, precum și capacul respirabil oferă descendenților dvs. mult confort.

În plus, Varioguard Plus este aprobat conform ECE 44/04. Are un ham de 5 puncte, căptușeli de umăr absorbante de energie care reduc sarcina la cap și gât în ​​cazul unui impact frontal, precum și spumă cu memorie care a obținut cele mai bune rezultate la testele de impact și care, de asemenea, absoarbe impacturile. Protecția extinsă la impactul amplasamentului la exteriorul scaunului auto și zonele de absorbție a energiei din zonele capului și umerilor oferă o siguranță suplimentară.

Utilizând punctele de fixare ISOFIX ale vehiculului dvs., puteți instala Varioguard Plus în direcția de deplasare până la grupa I inclusiv, adică de la naștere până la 18 kg. Odată ce copilul dumneavoastră cântărește peste 9 kg, puteți întoarce scaunul pentru a orienta direcția de deplasare.

Dacă montați Varioguard Plus utilizând centura vehiculului în 3 puncte, puteți folosi scaunul în direcția de deplasare ca Grupul 0+ (de la naștere până la 13 kg). Odată ce copilul dumneavoastră cântărește mai mult de 9 kg, dar cel mai târziu, când greutatea corporală este mai mare de 13 kg, Varioguard Plus trebuie să fie rotit pentru a orienta direcția de deplasare dacă este instalat în acest fel.

Date tehnice:
Greutate 15,85 kg
Dimensiuni: 50 x 41 x 72 cm

spacer
Website detinut de Home Discount S.R.L., CIF: 36030959, Reg.Com: J40/6367/2016

homediscounts.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.